Örömmel köszöntjük Önt!

A Smart Grant Alapítvány közhasznú szervezetként működik a Palotavárosban 2008 óta.

Szervezetünk célja és küldetése, hogy segítsen a szociálisan hátrányos helyzetben élőknek, vagy váratlan élethelyzetük miatt válságba került családoknak és egyedülállóknak.

Szívesen fogadjuk az Ön jelentkezését is, ha:

  • a mindennapjaihoz élelmiszer, vagy egyéb háztartási eszköz támogatást szeretne igényelni. Ehhez egy egyszerű regisztráció szükséges, mely éves szinten a család számára 2.000 Ft. A regisztrált ügyfelek részére lehetőségeink szerint folyamatos tárgyi támogatást biztosítunk.

  • a háztartásában olyan használati eszköz (bútor, háztartási gép, gyerekjáték) válik feleslegessé, ami még jó állapotú, de sajnálná kidobni, kérjük, hogy ajánlja fel Alapítványunknak.

  • szeretne önkéntesként részt venni az Alapítványunk munkájában.

Alapítványunk a mindennapi működését önkéntesek bevonásával látja el. A szervezési és működési költségeket pályázati támogatásból valósítja meg. Nagy örömünkre szolgál, ha tevékenységünket az SZJA 1%-ának felajánlásával segíti!

Csatlakoztunk a LAHA projekthez.

Legyen Ön is tudatos vásárló, így vásárlásaival támogathatja alapítányunk tevékenységét!

További információ és LAHA profil megtekintése itt!

 

2022. évi nyitvatartás

Tartós élelmiszer és gyors lejáratú élelmiszerek, valamint háztartási eszközök adományzása, ügyfélfogadási időben szerdánként 11-16 óra között a Bátky Zs. u. 5. szám alatti raktárhelyiségben.

A pandémia időszakában is nyitva tartunk!

 

Élelmiszermentés

A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel együttműködve városi és térségi szinten végezzük az élelmiszermentést. Az Auchan Áruház és a Tesco Áruház által felajánlott élelmiszereket szerdánként osztjuk ki az Alapítványunk raktárhelyiségében.

A környező falvak vezetőségével együttműködve igyekszünk minél szélesebb körben bevonni olyan szervezeteket, intézményeket, akik támogatják az élelmiszermentési tevékenységünket.

LEGYEN ÖN IS ÖNKÉNTES! JÓT TENNI JÓ!